Titanfall Sürümü Öncesinde İki adet ayrıntılı Xbox One Güncellemesi

xbox one
Microsoft'un oyunculara yeni özellikler ve geliştirmeler arasında daha iyi Kinect performansı vaadı ile Xbox One önümüzdeki 30 gün içerisinde iki adet güncelleme alacak.Bu güncellemelerle birlikte Multiplayer oyunlar için hazırlıklar yapılacağıda söyleniyor.

Biliyorsunuz ki Xbox One'da depolama alanımızın ne kadar kaldığını göremiyoruz. ilk güncelleştirmede bir gösterge yapılarak bu sorunu ortadan kaldıracağını söylüyor Microsoft.Ayrıca sol kontrollerde şarj veya pil göstergesi de yok. bununda ekleneceğini söylüyorlar.

Ayrıca usb klavye desteği gelecek. Xbox One'ın sesli komut özelliği ile birlikte klavyeninde kullanılmasıyla sistemin daha kararlı ve duyarlı çalışmasını sağlayacaktır.Kinect gibi gelişmelerden yanı sıra yeni firmware eklenecektir.Arka planda oluşan hataların düzeltilmesi ve performans artışı sağlamak için Microsoft gece gündüz demeden çalışıyor :D

İkinci güncellemede ise bu arada 4 Mart tarihinde ikinci güncelleme gelecek. Parti ve çok oyunculu sistemler, tweaksler ile ilgili değişiklikler  olacak.

Son olarak güncellemeleri Xbox One'ınızda internet bağlantısı varken otomatik olarak yapacaktır. Herkese iyi geceler

Saygılarımla...
Doğukan AKSOY
''Titanfall Sürümü Öncesinde İki adet ayrıntılı Xbox One Güncellemesi'' Bu yazı; 5 Şubat 2014 Çarşamba tarihinde , , kategorisine eklenmiş olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir yazıdır.

Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?