General Mobile Discovery Elite Tüm Detaylar İncelemeler !

GM discovery elite


Merhaba arkadaşlar ben Doğukan AKSOY. Bugün sizlere General Mobile Discovery Elite ile ilgili tüm detayları anlatacağım. öncelikle isterseniz telefonun teknik detaylarıyla başlayalım.

General Mobile Discovery Teknik Detaylar:
5,5 inç büyüklüğünde Japan Display üretimi Full HD (1920 x 1080 piksel) IPS LCD ekran, 401 ppi piksel yoğunluğu, Corning Gorilla Glass 3 dayanıklı cam
- 2,5 GHz saat hızına kadar çıkabilen dört çekirdekli Krait 400 işlemci, 550 MHz hızında bir gigabayt belleğe sahip Adreno 330 GPU, Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AC çipset, 
3GB LPDDR3 RAM, 32 GB dahili hafıza
16 MP 1/2,3 inçlik 1,34 mikron piksellere sahip OmniVision kamera sensörü, 8 MP ön kamera
- 2.500 mAh güç ünitesi

General Mobile Discovery Elite 'in teknik detaylarını hep birlikte gördük.şimdi kendi yorumlarımı katarak telefonun çıkış tarihini fiyatını vs anlatacağım. 

Öncelikle benim telefonum Discovery 1. Bu nedenle Discovery serisini sürekli takip ediyorum. Konumuza gelecek olursak General Mobile Discovery Elite fiyatına göre bence gerçekten muazzam bir telefon. Fiyatının 1199 TL olacağı konuşuluyor. Ancak bu değişebilir çünkü biliyorsunuz ki kur değerleri 2.3 TL'yi buldu. Telefon çıkana kadar kur değerleri düşerse telefonun 999 TL'den  satış fiyatı olacağını Muzaffer Gölcü Mesut çevik'e söylemiş. Umarız ki kur değerleri eski haline gelir ve fiyatlar düşer. Bu telefonun ne zaman çıkacağına gelirsek eğer içinde bulunduğumuz şubat ayında telefonun çıkacağı konuşuluyor. Aslında Telefon mart ayında çıkacaktı ve SnapDragon 800 AC işlemcisini içerisinde barındıracaktı , fakat  telefonun çıkış tarihi şubat ayına çekilince Qualqomm SnapDragon 800 AC işlemcisini yetiştiremeyeceğini açıkladı. Bu nedenle bu ay içerisinde çıkacak olan General Mobile Discovery Elite Qualqomm'un Snapdragon 800 işlemcisini içinde taşıyacağını düşünüyoruz.


Telefonun içerisinde Android Jelly Bean 4.2.2 sürümü mevcut. Ancak bu telefona kesinlikle Android kitkat 4.4 gelecektir. Böyle bir telefon bu özelliklerde bir telefonun 4.2.2 'de kalması ne kadar mantıklı ?

Telefon hakkında ilk bilgiler çıktığında herkes Çin üretimi olan Gionee Elife E7 telefonu Türkiye'ye General Mobile ismiyle getirileceğini düşünüyordu. Ancak aynısı değil. Çünkü yazılım olarak donanım olarakta birçok farklılıklar mevcut. 

Şimdide isterseniz General Mobile Discovery Elite'in Ön kamera test videosunu hep birlikte izleyelim :)





Şimdide Mesut Çevik'in General Mobile Türkiye Genel Müdürü Muzaffer Gölcü ile yaptığı röportaj ve Elite'in incelemesinin yer aldığını videoyu izleyelim :)





Evet arkadaşlar kısaca özet geçersek bu yazımda sizlere
 General Mobile Discovery Elite Ne zaman satışa sunulacak ? 
Teknik Özellikleri nelerdir ? 
Yazılımsal özellikleri nelerdir ? 
SD 800 AC işlemci mi yoksa SD 800 işlemciyi mi içinde barındıracak ? 
gibi soruları cevapladım. Umarım beğenmişsinizdir. Herkese iyi günler 

Saygılarımla...
Doğukan AKSOY
''General Mobile Discovery Elite Tüm Detaylar İncelemeler !'' Bu yazı; 9 Şubat 2014 Pazar tarihinde , , kategorisine eklenmiş olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir yazıdır.

Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?